Selecteer een pagina

Podcast

Regelmatig nodigt Robin interessante mensen uit in zijn podcast. Dit zijn personen die expert zijn op een bepaald gebied. Onderwerpen die in de podcast aan bod komen zijn onder andere; ondernemerschap, sales, mindset en marketing.

Bekijk hier alle podcasts die op dit moment online staan:

Podcast #1 | Robin van Veen in gesprek met Johan Hagen (Sencoaching)

Johan is psychomotorisch therapeut, coach en ondernemer. Door middel van bewegen maakt hij mensen bewust van hun gedrag en patronen, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied. Lichamelijke en mentale topconditie voor zijn klanten is wat hij bereikt met zijn bedrijf; Sencoaching.

Podcast #2 | Robin van Veen in gesprek met Jochum Jarigsma

Jochum is ondernemer, investeerder en expert op het gebied van sales. In deze podcast bespreken we dan ook hoe jij het beste sales kan inzetten voor jouw bedrijf en wat de valkuilen zijn.

Podcast #3 | In gesprek met Digital Nomad Mick van Zadelhoff

In Podcast #3 ga ik in gesprek met Mick van Zadelhof. Mick is een Digital Nomad en reist de wereld rond al werkend vanachter zijn Laptop.
Ben jij benieuwd hoe Mick alles in Nederland achter liet en het leven als digital nomad heeft leren omarmen? Luister dan snel.

Download hier het e-book met tips hoe jij kan beginnen met de Digital Nomad Lifestyle: robinvanveen.com/demordernenomaden/

Podcast #4 | Robin van Veen in gesprek met Sebastiaan Tan van Caspercoding

In podcast #4 ga ik in gesprek met Sebastiaan Tan van Caspercoding.

Sebastiaan is een serial entrepreneur en tech-liefhebber op een missie om 10.000 banen te creëren in Afrika.

Naast het opzetten van verschillende startups is heeft Sebastiaan deelgenomen aan verschillende Iron Man races en heeft hij het kanaal tussen Frankrijk en England overgezwommen.

Deze ervaringen hebben, in combinatie met zijn vijfjarige reis als digitale nomade, geleid tot de rol van Sebastiaan als spreker en panellid op het gebied van onderwerpen als ‘de toekomst van het werk’.